Thursday, November 5, 2009

Pinstripes, Black and Blue and Red Warriors





Sangat Gembira.

New York Yankees Menang World Series untuk kali ke 27 dan berbaloi aku bangun awal sepanjang minggu ini.Walaupun berseorangan menonton kaca televisyen namun tetap sangat gembira.


Inter Milan turut menang semalam dan mencerahkan peluang ke peringkat seterusnya Champion League.Sangat Gembira

Petang esok, insyaAllah akan berangkat ke Bukit Jalil dan mengegarkan Perlawanan Akhir Piala Malaysia.Tiket dah beli, baju merah dah bersedia.yang pasti mlm sabtu nanti suara akan hilang dan "hooligan" harap tidak mencemarkan perlawanan.

bolehkah aku berbuat seperti dibawah?hahahha

6 comments:

  1. arahan berkuatkuasa esok:XBOLEH BUKAK BAJU N CONTENG2 BADAN..hakmilik terpelihara okey..

    ReplyDelete
  2. farah - huhuh.tak leh ke.alaa

    roy - hahah.kali nie tak pki dah baju kolej 12.baju kelantan laa weii

    ReplyDelete
  3. ceh kant0i p tgk b0la pakai baju k0lej..huhu..

    baju k0lej kaler mer0h erk?

    same2 laungkan..!
    petEh ganu petEh!!!!!!!

    **ngengeengee**

    ReplyDelete
  4. jaa- takpe baju kolej pun warna merah gak.asal kan merah sudah.huhu

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share