Sunday, June 27, 2010

Malam ini punya penangan

Game pertama ; Kul 10 malam

England lawan Jerman

Dia nie kena cepat-cepat sumbat gol

Tapi mesti dia nie pun nak tunjuk 'power' dia gak


Match antara dua negara nie samaada akan jadi best sebab masing-masing serang ataupun tak best sebab dua-dua akan berhati-hati dan kawal tengah je.Mungkin juga main sampai penalti.

Game kedua ; Kul 2 pagi

Argentina lawan Mexico

Dia nie pasti nak sumbat gol sebab tak sumbat-sumbat lagi gol nie. Tapi takpe semua orang tahu dia 'power' walaupun tak sumbat gol kan?

Tapi malam nie, ada kawan dia kat Barcelona dulu, dia nie (kat bawah).Jadi mungkin susah sikit la dia nak sumbat gol tapi aku rasa boleh je dia nak sumbat gol.


Game nie pasti best sebab mesti banyak skil, kemahiran individu nanti. Dan mungkin juga akan banyak gol.

p/s..Lepas nie kena minum kopi lagi banyak.Semalam minum kopi pun tak berupaya melawan mengantuk. Tertido masa extra time tengok USA lawan Ghana. Kena cari kopi kapal api

2 comments:

  1. go go argentina! tp msti ak xleh tggu smpai abes...huhu

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share