Saturday, June 12, 2010

Sekejap

"Blog mu tuh dah jadi macam blog bola je"

Ungkapan yang selalu aku dapat. Kalau time aku merapu pasal bola memang confirm lah takde respon dan komen. Kalau bab lain, ada la kot sikit-sikit.

Haahahah.Aku sendiri pun tak paham kenapa blog aku nie dah jadi macam blog bola. Minat sendiri kan. Takpe lah, gamaknya orang suka bab panas-panas kot. Boleh dipertimbangkan tue.Tapi taknak pulak orang cakap gila open dan "cari publisiti dia nie".

Aku rasa kalau bab cinta memang ramai lah kot nak tahu. Biasa lah kan, bab cinta nie selalu orang sembunyi-sembunyi je dan kalau dah ada mesti la nak tau. Gosip katakan. Lebih-lebih lagi bab "break up ", "clash" , "gaduh " ke.hahaha.tapi tak nak pulak sebut kat sini kan, kang ada pulak yang terasa, ada pulak yang nak marah. Sebabnya, bila benda kita tulis nie, kadang-kadang tak sama macam benda yang kita dengar dan lihat. Tak caya? Alamilah sendirilah. Gosip peribadi kalau boleh aku tak akan luahkan kat sini. Gosip artis jom ramai-ramai kita berbicara.hahaha

Sudah la, amek masa sekejap je nie. Jom layan Piala Dunia. Malam nie tiga match ada. Korea lawan Greece, Argentina lawan Nigeria dan England lawan USA.

3 comments:

  1. kter ader gosip ker??huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. xpe2.....mse musim bbola ni...jg blog bola pn xpe...aku ske...sbb ade org yg update kn...hehehheheh

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share