Friday, July 2, 2010

Keciwa


Awal tahun baru nie aku beriya seronok sebab tahu yang Avatar (adaptasi dari animasi dengan tajuk yang sama) akan dikeluarkan menjadi filem. Aku google dalam internet dan dapat tahu yang bulan nie la akan keluar. Tapi tak pasti bulan berapa akan sampai di Malaysia. Aku ingatkan filem tue akan menjadi best sebab dalam animasi memang best. Aku sanggup tengok 5 season siri animasi Avatar nie . Tapi hari nie bila aku duk google, ramai orang tak puas hati dengan karya Avatar nie. Orang ramai cakap dia memusnahkan kredibiliti Avatar tue. Aku pun tak pasti sebab aku tak tengok lagi kan tapi bila dah baca ramai yang kata macam tue terpaksa mengakui la kan. Kecewa la sebab baru je terbayang pergi Alamanda beli tiket wayang tengok Avatar nie. nampaknya terpaksa tukar plan dan cari filem lain lah. Aku google dan tengok la kat TGV n GSC punya website. Filem2 best seme dah ditayangkan. Cuma bleh harap kalo filem2 best yang keluar sebelum nie ada lagi ditayangkan. Filem lain yang akan keluar selepas ini (yang aku rasa macam berbaloi jugak la kot tengok kat wayang) ;

predator (adrien brody berlakon)
ong bak 3 ( sape nak tgk filem aksi jom layan)
the sorcerer apprentice ( macam best bila baca sinopsis dia sebab nicolas cage ade, monica belucci pun sama)

so simpan duit.google tarikh filem2 keluar. Cari panggung wayang terdekat nanti.

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share