Friday, December 17, 2010

Kalau dah boring

Kalau dah boring petang jumaat yang sejuk berserta hujan nie memang tak boleh buat apa lah kan.
Nak tido? dah tido tadi
Nak makan? dah makan tengah hari tadi?
Nak surf? dah bosan surfing padahal internet banyak je benda boleh buat dan aku tak maksudkan benda-benda yang biru ye.Daripada aku surf benda biru baik aku surf orang cakap dan kutuk bendera biru.ahahha
Nak buat apa lagi ek?
Nak membaca? hari tue dah download ebook The Lost Symbol oleh Dan Brown tapi baru baca 2 page mata dah ngantuk.Almaklumlah baca dengan laptop kan
Nak main game? Game FM aku dah sampai 7/8 musim dah dan yang terbaru pasukan Inter aku berjaya mendapatkan Lionel Messi yang pada tahun 2016 berumur 29 tahun dengan free transfer.hahaha.Memang berbaloi tapi gaji memang gempak lah, 325000 seminggu Messi nak.
Nak layan series? Aku tengah download latest punya Burn Notice. layan malam nie je lah
Akhir sekali layan SMS je lah.hahaha.

1 comment:

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share