Tuesday, January 11, 2011

Apa Bra mau?

Haa.tengah malam macam nie, aku terjumpa satu fakta yang menarik. Kaum lelaki bila dengar perkataan bra memang akan cepat je tangkap perhatian. Tak percaya? Tanya la kaum lelaki mana-mana. Kalau lelaki tue tak excited pasal bra, mungkin ada something wrong la dengan kelakian dia. Tapi zaman sekarang nie kat negara kita, lelaki pun ada yang pakai bra. Jenis lelaki macam nie adalah lelaki yang tak suka jadi lelaki dan yang akan dilaknat nanti. Apa pun jom kita tengok info sedikit pasal bra.
*semua ini adalah ciptaan dan kebetulan semata-mata.Tidak bermaksud untuk menyindir atau memalukan sesiapa. Sekadar hiburan di tengah malam *
mau beli?


Q: Which is the striped BRA?
zeBRA


Q: Poisonous BRA?
coBRA


Q: Mathematical BRA?
algeBRA


Q: Sunsign BRA?
liBRA


Q: Magical BRA?
aaBRA ka daBRA


Q: Religious BRA
BRA hmin!


Q: Metallic bra
BRAss


Q: Anjelina jolly’ Bra
BRAd pit…


Q: Botany BRA
BRAnch


Q: Marketing BRA
BRAnd!


Q: AMERICAN PRESIDENTIAL BRA
BRAaak Obama


Q: puctuation k liye bra
BRAcket


Q: Scary bra….
GhaBRAahat!!!!


Q: Cricketers ka bra
BRAdd hogg


Q: How does d donkey cry…
BRAAAAA!!
Braaaaa!!
Braaaaaaaaaa!!!


Q: a room where BRA’s are kept..
LiBRAry


Q: Bra which became the american president and inspired the whole world,
aBRAham Lincoln!


Q: The BRA which holds the record for most no of T20 runs in an innings?
BRAndon McCullum.


Q: which bra is very important for any vehicle
BRAke

6 comments:

  1. kewlness!

    http://namasayazaira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. /me nganga sambil bayangkan zebra pakai bra....


    baik bygkan bra nora danish.. whoaaaa (drooling) :)

    ReplyDelete
  3. ayat perintah paling sentap

    "BRAmbus!"

    kuikuikuikui. nice entry.

    ReplyDelete
  4. sangat kreatif... :) suke2

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share