Saturday, February 5, 2011

Walawei..penangan keras

Aku tak tipu. Aku ada bukti nih. Semuanya penangan blogger nih.
Tengok gambar kat bawah
ini dari satu hari..kalau sebulan tak tau la

mmg tak pernah impi
mmg tak sangka sgt jd gini


nak tau lebih lanjut? pergi sini....Cuma sayangnya aku masih takdapat BE dari Nuffnang.takpe2.kena banyak bersabar.

3 comments:

  1. Aku rasa ni bukan trafik sebenar... ia mcm auto trafik.
    Cuba tengok bila kia buka blog ni, lambat berbanding sebelum ni. Jika tengok pula pada loading proses, nampak dia loading mcm2 blog yg lain.
    Nampaknya jika blog anda dibuka, trafik akan masuk juga ke blog lain, begitu lah sebaliknya...

    Cuba anda perhatikan betul2...

    ReplyDelete
  2. Yer memang mcm tu lah caranye dilakukan, saya dah cuba... blog jadi lambat dan bila loading nampak dia loading skali blog lain..
    Terus saya buang benda ni...

    Pada aku..biar trafik rendah, janji org tak payah tunggu lama nak loading page aku.. Jadi, aku dah buang benda ni..

    terpulang kepada tuan punya blog lah untuk menilainya...

    ReplyDelete
  3. ury - ooo.gitu ek.sebenarnya masih blur lagi apa benda yang backlink tue.masih samar2 fungsi dia.anyway thanks for the info ye

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share