Friday, March 25, 2011

D'Naim

Ahad nie ada perhimpunan anok-anok Kelantan kat UPM.Dengar-dengar banyak u jugok akan mari sini.Kebetulan, tempat berkumpul depan blo aku. Ada macam-macam acara ..kalau ikutkan kepada flyer la kan.Tapi acara yang paling best, gotong royong masak gulai kawah.Aku tak tau la berapa ekor lembu dia ada nak hidang mahasiswa nie. Dan tak tau la tue cukup ke tak nak tampung perut-perut anak kelate nie. Kalau bab gulai kawah aku rasa memang ramai yang nak merasa. Dan aku juga rasa bukan sekadar anak kelate mari make ahad nie, 'confirm' ada anok negeri lain.Tapi takpo. Setakat make anok-anok kelate tok kisoh mano.Tok berkiro pun(mace aku jah organizer.hahah)..Jadi ahad nie jangan lupa, depan padang kolej serumpun..Beramai-ramai meriahkan perhimpunan anak-anak Kelate D'Naim.

p/s tambahan..dengar kato Tan Sri Annuar Musa bawok geng Red Warrior...tapi tok tahu la tue betul dop.

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share