Monday, August 15, 2011

Nie buat akok mmg sedap

Gambar kat atas nie adalah gambar betul dan bukannya gambar yang telah diedit dengan mana-mana software ye. Kejadian tersebut telah terjadi di China. Untuk sumber berita yang asli boleh la pergi ke sini. Kalau ada ayam macam nie kat Malaysia memang best la.Satu biji telur dia pun dah boleh buat telur dadar untuk tiga orang.Memang berebut-rebut la jawabnya orang nak beli kan. Bayangkan telur besar tue ada kat Malaysia lagi, telur pindang boleh kongsi ramai-ramai. Sama-samalah doa agar ayam macam tue sampai kat Malaysia ye.Selamat berbuka.

1 comment:

  1. besar betul . kalau ada ni kat mlysia confirm masuk tv3 . haha

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share