Tuesday, December 6, 2011

Benda annoying dalam FM

Football Manager boleh dikatakan antara game manager bola sepak yang paling realistik, yang paling meluas yang paling diminati oleh semua para peminat bola sepak. Dah berzaman orang main FM dan kepada yang belum main, harap cari dan main dan nikmati fantasy menjadi manager kelab yang diminati. Tetapi seperti juga hidup, yang tidak semua benda adalah sempurna, FM ada beberapa benda yang boleh membuatkan kita sebagai manager rasa nak sepak atau tumbuk laptop atau pc sendiri.

Benda-benda yang membuatkan darah naik dalam FM

  1. Penyerang buat shot 20...shot on target 5.Midfield buat shot 12..shot on target 3.tetapi jaringan hanya 1 dan pihak lawan yang buat 2 shot,tapi masih boleh menang dengan jaringan 2-1.
  2. 10 minit terawal dah ada pemain kita yang kena layang kad merah.Sebelum nie nak kata kad kuning pun dia tak pernah dapat
  3. Kita nak beli pemain A daripada kelab AA dengan harga 20 juta. Kelab lain datang tawar harga 11 juta pun kelab AA dah terima.
  4. 5 musim tak ada seorang pun pemain kelab kita menang world player of the year walaupun menang champions league berturut-turut dan liga berturut. Asyik2 messi, ronaldo yang menang.
  5. Bila nak jual pemain kelab kita, semua kelab tak nak beli dengan harga yang sepatutnya.
  6. 3 minit perlawanan bermula, pemain pertahanan dah kena usung keluar.lembik macam perempuan walaupun dalam stats dia natural fitness 19
  7. Kita beli penyerang dengan harga yang tinggi (cthnya..50 juta) selalu turunkan dia, bagi gaji tinggi daripada orang lain tetapi di akhir musim..hanya jaringkan gol 5.3 daripadanya adalah penalti.
  8. Barisan penyerang di kelab kita lebih hebat daripada gandingan ronaldo dan messi dalam dunia sebenar tetapi yang banyak jaringkan gol adalah dua pertahanan tengah kita.
  9. Mahu membeli pemain muda daripada amerika selatan, scout cakap dia nie power, maka belilah dengan harga yang mahal, tetapi bila 10 perlawanan, hebat Mat Yo lagi.

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share