Wednesday, January 18, 2012

Jom baca


Jom baca yang nie.Nak beli buku steve job tak mampu, beli yang Malaysia dulu.tak kurang jugak kualitinya kan..Selepas nie mahu dapatkan buku 'target' yang dah lama menjadi target tapi tak mampu dan tak jumpa lagi, The Lost Symbol. Baucer buku dah amek nie maka boleh lah cari kat KL bulan 2 nanti.Sekarang nie habiskan buku yang mana ada dan 'calculate' questionnaire yang bertimbun.

p/s..Kelate menang.Tapi overall, permainan masih kurang menyengat.Perlu banyak 'improvement' terutamanya barisan tengah.

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share