Tuesday, March 27, 2012

Berwajah baru


Blogspot berinterface baru..Mula-mula macam pelik jugak apahal kena upgrade apa semua tapi rupanya memang dah berwajah baru.hanya perlu tekan je.Tak perlu bayar apa-apa. kalau kena bayar apa-apa memang alamat tutup la blog nie.Biasa laa dalam dunia ICT nie kan, semua benda akan berwajah baru. Change tue inevitable dalam ICT.hendak tak hendak, suka tak suka, susah senang, terpaksa terima dan adaptasi. kalau lambat adaptasi memang akan ketinggalan lah kita semua dalam dunia yang semakin hari semakin laju bergerak nie. Tengok macam social media yang terpenting dalam dekad nie, facebook, awal-awal dulu lain, pastu mula berubah, ubah font, design, interface, pastu timeline look pulak, aku tak pelik lepas nie banyak lagi perubahan yang ada. hendak tak hendak kena terima je lah kan.Lagipun bukannya kita bayar pun nak guna facebook tue. kalau kita bayar boleh la jugak komen gila-gila. Sape yang tak puas hati dengan perubahan dalam ict nie, stop guna ict, senang cerita.Banyak benda lain lagi bleh buat kan. Daripada duk bazir masa duk mencarut menyumpah pada ict , baik buat benda lain. macam yang blogspot nie, mula-mula bagi yang tak biasa akan pelik sket dan ambil masa nak sesuaikan diri, tapi hendak buat macam mana kan, kena belajar terima la jugak kan.Window pun dah kuar window 8..Lepas nie semua akan convert semua. setiap hari kena belajar..belajar setiap hari..malam nie belajar tengok pasukan mana masuk separuh akhir Piala FA.

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share