Monday, March 5, 2012

Burger Hunting..Meme kaw kaw

sumber dari sini



Sumber Cik Epal blog


Carl Junior? Burger King? tak layan dah..Tgk bege kat atas nie? haa...tak terliur? Memang kena merasa burger nie. Nie semua penangan Cik Farah yang duk citer pasal dia makan bege besar kat Penang. terus terliur. Terus teringat How I Met Your Mother yang mana Marshall makan the best burger in town. Dan daripada gambar-gambar kat atas nie, aku rasa memang nie berhak jadi best burger in town. Yang lagi best, orang melayu buat semua nie.Grill lagi. Susun jadual, atur masa, jom cari burger nie di wangsa maju.Biar penuh perut gitu.Hendak tau lagi lanjut, aku dapat info nie dari blog Cik Epal dan Nana ( tak kenal blogger2 nie, bila google terus jumpa)..Klik lah nak tau lebih lanjut. Map ada kat bawah nie. Selagi tak hbs kat upm nie, aku nak merasa jugak bege nie.

2 comments:

  1. aku baru jer makan burger ni..nama die Rawang Burger Bakar kan..yup, dekat area wangsa maju..dekat ngn wangsa walk..boleh thnla..daging die mmg best!lain dr yg lain..

    ReplyDelete

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share