Thursday, July 5, 2012

The Amazing Spiderman


Filem yang dinanti untuk pertengahan tahun 2012 nie sudah pun keluar...Daripada cakap-cakap orang yang berjaya antara terawal menonton filem nie, ramai yang memuji versi baru filem spiderman. Ramai pada awal skeptik mengenai filem yang 'reboot' spiderman nie.Sebabnya sebelum nie dah keluar 3 filem spiderman tapi aku sendiri pun tak paham kenapa mahu di'reboot' balik spiderman..tapi aku tak boleh nak bagi pendapat lagi mengenai spiderman yang baru nie kerana belum berkesempatan menontonnya.Mungkin filem kali nie lagi hebat dari yang sebelum nie, siapa tahu kan. Dengan musuh spidey kali nie adalah lizard..Di kala marvel telah mengeluarkan filem crossover dalam avengers, iron man dan thor, aku rasa sudah sampai masanya jugak untuk spiderman cross over dengan superheroes marvel yang lain..lagi menarik kalau wolverine atau x men turut sama..Siapa yang tak mahu tengok kalau spiderman berlawan dengan Hulk atau pun Spiderman dapat suit baru atau gadget baru dari Tony Stark ke..Apa-apapun, aku akan cari masa untuk menonton filem spiderman yang baru nie..tapi 2 minggu nie memang pasti semua panggung di KL dan Selangor nie akan sold out untuk tiket spiderman..2 minggu lagi filem terbaru Batman pula yang akan keluar..Yang itu memang wajib kena tengok..Dark Knight Rise..

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share