Saturday, July 7, 2012

Kelantan vs Perak, 7 Julai 2012


Malam ini penentuan..Setelah separuh tahun bertarung..Banyak yang diperkatakan.Banyak yang dipersoalkan.Semua mata akan tertumpu pada malam ini. Singapura akan kehilangan taring.Kelantan membawa panji seluruh peminat, penyokong Kelantan..Membawa balik maruah bola sepak Malaysia.Mahu membuktikan bola sepak Malaysia hebat..90 minit untuk menentukan..Beberapa pemain utama sudah kembali pulih.Beberapa pemain utama mampu bermain kembali.
Perak jadi halangan..Tapi dengan keyakinan dan harapan tinggi, pemain Kelantan mampu melakukannya.Seperti yang telah ditunjukkan sebelum ini. Bojan Hodak mahu terus kekal momentum kemenangan. Malam ini Stadium Sultan Muhammad ke 4 akan bergema..Semua pengorbanan dan usaha sebelum ini akan menuai hasil.Harapnya satu perlawanan yang menakjubkan ditunjukkan malam ini.11 pemain Kelantan akan terus tunjuk aksi professional.Kelantan sedar Perak bukan satu lawan yang harus dipandang ringan.Tapi Kelantan ada ramuan untuk menewaskan mereka.Mampu mengalahkan mereka.
Malam ini sama-sama saksikan..Kelantan berjaya atau tidak mengekalkan trofi yang dimenangi tahun lepas.Mengutip trofi kedua bagi tahun ini.

Gomo Kelate Gomo

p/s..ramalan...Kelantan menang 2 gol

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share