Friday, October 3, 2014

Cerita bertindih

Cerita terhangat sehari dua nie pasti tak lain tak bukan pasal harga minyak naik.kalau diikutkan, semua orang dah boleh agak berkenaan kenaikan ini.samada lambat atau cepat itu je persoalannya.
Jd seperti biasa ramai yang luahkan.ramai jugak yang kondem pada luahan tersebut.rasenye masing-masing ada pandangan tersendiri tapi kadang-kadang jangan sampai menampakkan kebodohan kita bila mengkondem orang lain..kena pegang prinsip kepelbagaian bg setiap manusia tue.
Tp pada kendian hari nya.minyak tetap akan naik dan najib akan umum bajet 2015 pada 10 oktober nanti.seperti biasa, ramai tunggu.ramai nak tahu.tp kendian harinya, benda sama akan jd.output tak seperti yang dirancang.salah mana?fikir dan lihat dengan mata hati.bukan dengan dengar sahaja.
Malam nie berlangsung kembali liga bola sepak negara.tetapi selepas nie bercuti lama kembali utk piala aff.perlawanan tumpuan pasti terengganu dan jdt. Kelantan akan terima kedah.bg kelantan, aku rasa satu pencapaian yang ok kalau dapat masuk semi final. Memandangkan tan sri annuar musa akan bebas dari penggantungan bulan nie, sama-sama lihat impak dia kepada kelantan serta perancangan awal pada musim depan.dah byk khabar angin muncul utk musim depan.tp yg paling hebat pastilah torres diintai oleh jdt.kalau torres mampu disambar jdt, jd boleh lah borong harga diskaun penyerang kononnya terhebat malaysia sebelum nie dari jdt. Semua pasukan memang sedang fokus pada piala malaysia tapi tak kurang jugak ramai yang dah mula merisik utk musim depan. Aku nak dua je utk kelantan.striker import yang baru.defend import yang baru. Itu je.oktober november dan disember..tiga bulan utk merisik aku rasa dah cukup lama.study betul2.jangan bila datang hujung bulan 12 baru nak sibuk cari pemain import.paling tidak pergi saja scout guna fm.ada nasib akan jumpa wonderkid.soal utama gaji mampu bayar atau tidak.
Sekian.

No comments:

Post a Comment

berkata-kata lah sesuka hati....

Jom Share